TPKian

Thursday, 1 December 2016

Cantik Tak?


*** aku dalam proses kemaskini blog yang dah lama dipinggirkan, minta maaf banyak-banyak spam/post komik lama.













***

Terima kasih mak dan ayah. Tiap-tiap hari aku tanya aku cantik ke tak, tiap-tiap hari jugak diorang jawab cantikkkk *sambil abang kakak adik aku dekat belakang menganjing, loya sambil buat muka meluat :')

Sejujurnya, aku betul-betul ada masalah kurang keyakinan diri dengan rupa dan fizikal aku tapi makin berusia, makin aku dapat mengatasi masalah ni dengan baik. Tak ada masa dah nak pikir pasal pandangan orang, 1001 benda lagi nak dikejar. Dari hari ke hari, aku makin selesa dengan badan aku, makin yakin nak bercakap dengan orang. 

Mungkin sebab ni juga lah kot aku taknak dedahkan muka, takut pembaca hampa dan judge; apabenda lukis OC cantik rupanya berwajah sendu. Lolol.





4 comments:

  1. kehkehkeh.. dedahkan jer rupa sbnr.. nanti lg ramai yg nak bkwn..

    ReplyDelete
  2. Aku memilih untuk percaya cakap Mona ;3

    ReplyDelete
  3. hahaha sama cm aku. dulu mmg takde keyakinan langsung. kesan dari kena ejek masa sekolah rendah.
    tp sekarang aku yakin, terima kasih puberty. :'))

    ReplyDelete