TPKian

Thursday, 26 May 2016

Potato Bun


From: Your crybaby & Bundel the Cat























To: One and only Gomi

Happy Birthday....

***

Haha. Every single birthday mesti aku teringat kek bun potato hodoh ni. 3rd wave is coming, Ramadhan and Aidilfitri. But, i have cats at home temankan, so i got that going for me, which is nice. Bla bla bla.

Sorry guys, so random, and cheesy meesy.

Selamat menjalani ibadah puasa nanti :)


21 comments:

  1. 1st!!!!!!!!!!!

    kek tu byk gula ea, diabetes aku. menangis aku sbb diabetes nie!

    ReplyDelete
  2. I took me a while to figure out that UMOMO might probably be like u mobile or something. and who's the other cat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Like seriously you zoom it in? Hahaha. Digih. Umomo. Kucing lagi satu tu Citam, anak derhaka tak lekat dekat rumah :(

      Delete
  3. Ahahah slamber je kuching pijak kek.
    Happy bday dan selamat menjalani ibadah puasa nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bundel da troublemaker. Ahaha. Selamat berpuasa BLee :) nanti hulur2 la makanan

      Delete
  4. Buhuhu.. ni ada related dgn irl ke Ben Ben, srooott.. its ok, at least ko bertiga. Aku, alone. Dgn pizza kek. Pizza dicucuk lilin. Hahahahah..ha.

    tp takpe, lepastu aku balik kg dan
    dikelilingi insan tersyg ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm bernas ni zyra. Tahun depan boleh la aku beli kek pizza, sebab kek birthday susah nak makan habis. Ahaha

      Aku pun selalu balik kampung hahaha takla sunyi sangat, masih dikelilingi insan tersayang. Gittew. Tapi akan ada satu part, kau jadi takut sebab tau yang one day, insan tersayang like parents ni pun akan pergi juga tinggalkan kau. Huhu. Okay, acah faiz ibrahim sangat #kauharustahu

      Delete
  5. Potato bun... makan dengan avocado and cheese, sedap gak tu... ah next time gi kedai nak cari X3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uish tak pernah try lagi makan macam ni senpai. Selalu avocado saya makan dgn susu pekat manis XD

      Delete
  6. And that, kid, is how I got diabetus..

    ReplyDelete
  7. Aku baca entri ni sambil hingus meleleh....

    Weeeyyhhhhh!
    Kesian kek kena pijak dgn kuceng...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau kena kesiankan kucing sebab lepas tu aku pijak dia pulak :p

      Delete
  8. Alaa.... kenapa citer sedih...

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete