TPKian

Wednesday, 4 May 2016

Bergayut



Beza lelaki dan perempuan bila bercakap di telefon dengan emak :)
(Berdasarkan pemerhatian tajam berdurasi 10 tahun)

Dah, jom masing-masing call mak dan ayah di kampung tanya khabar. Jangan lupa cakap Ben kirim salam okay.

7 comments:

  1. Erm, xde pengalaman bergayutan. Somebody pls call me.

    ReplyDelete
  2. Oooh.. bergayut on da phone, is something that I kenot do, pening kepala rasa. Whatsapp or sms oklah. Hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh sama! Saya memang tak suka otp. Rasa awkward. Kalau texting, okay, seharian pun boleh. Tapi sekali sekala kena bagi can dekat mak borak lama :D

      Delete
  3. Sayangnya aku jenis jantan dan tak ckp byk ngan mak. Kalau ngan adik2 sampai sejam setengah, mati phone, call balik sambung gayut

    ReplyDelete
  4. Sebagai lelaki, bila bergayut dgn mak boleh je nak cerita panjang walaupun by panjang maksudnya 2-3 minit je, tapi kalau bergayut dgn abah terus jadi krik krik krik sebab tak tau nak cakap apa dengan abah. Hahahahahaha

    ReplyDelete