TPKian

Sunday, 6 March 2016

Shopping!






***

Jangan kecam lukisan mall aku. Lol. 
Keluar nak beli berus gigi, balik bawa baju, sabun, hand cream, kasut, tudung, bla bla bla. Selalunya macam ni lah. Kalau pergi beli barang melukis lagi melampau lampau lampau lampau lampauuu. Barang melukis bukannya murah \(T^T)/

Tapi satu tabiat aku yang baik, aku memang akan pakai sampai betul-betul lusuh/rosak/habis. Tak akan ada yang terbiar tak digunakan :)
Good girl.

20 comments:

  1. Beli tudung, tp tak pakai pun tudung? Haa deep tak?

    Aku pun sama. Its in our gene kot. Hahaha. Kadang bila aku target nk membeli, end up tak beli apa. Bila saja suka2 keluar cuci mata, end up habisssss lah mkn nasi cicah garam je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arghh sakitnya tuh disini, tepat di dadaaa. Hahahaha. Alhamdulillah zyra, aku dah dapat hidayah. Hidayah halim pun dapat.

      Delete
    2. Hidayah Halim buat aku lol'ed.

      Delete
    3. Pun intended! Hahahahah

      Delete
  2. Habit weh. Sobs.. besar kecik je mak aku jeling tengok aku kat pintu rumah bila balek dri shopping. Ar ar ar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kalau mak aku mula2 je bebel, kang dia rembat sekali apa aku beli. Baju la selalunya :p

      Delete
  3. Mahahahaha! Sepesen la semua orang Ben. Biasanya adik-adik aku yang control perbelanjaan aku. Kalau tak, memang tak ingat esok nak makan apa la beli barang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apeney apeney adik yang kena jaga duit kakak

      Delete
  4. Setakat ni apa yang saya beli saya akan pakai sampai satu tahap memang patut kena tukar.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa amalan ini yang kita mahukan :D

      Delete
  5. Hahahaha.
    Panel last tu domestic violence kah?
    Sebenarnyakan, ada je lelaki yang sama jenis camni. Tapi bukan aku laa. Aku langsung tak pegi mall sbb wallet semedang kontang je...hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau tak pegi mall tapi shopping online kan cero? Kan? Kan?? Aku yakin ada lelaki yg macam ni juga cuma tak terdedah je perangai dia. Haaa

      Delete
  6. Setakat ni, aku kontrol nafsu shopping lagi. Terutamananya online. Aku cuma beli robot jer seketul setiap bulan. Tapi setiap kali beli rabak setengah bulan gaji... wkwkwkw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga robot kau tu sama dengan duit makan aku sebulan rasanya TT

      Delete
  7. biasa buat. time nak bayar menyesal lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha time sampai rumah berganda ganda kali menyesal XD

      Delete