TPKian

Monday, 22 February 2016

Recharge.















***

Aku nak berenti la buat komik acah siri maskeret cinta macam ni. Tak boleh handle kegelian dan kegedikan ini semua. Aku sendiri meremang geli macam pegang cacing masa lukis komik ni. Kahkah. Komen, komen cepat dekat bawah.

26 comments:

  1. Hahahahaha beng.. Ko tembak aku dengan peluru cheese lagi sekali. Aku rasa style lukisan ko memang suit la theme maskeret cinta ni.. Menjelma balik perasaan perempuan aku ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkah aku tak boleh tipu perasaan aku dah day, berlemak lemak berkeju sangat ni. Aku tak boleh.

      Delete
  2. habis bersemut tangan aku lepas klik link ko ni Ben.
    aku scroll dgn harapan lepastu ada aksi intim, gahgahgah
    hampeh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngahahahaha nak aku sambung ke?

      Delete
    2. omaigod please *heavy breathing*

      Delete
    3. Ok.. nak adegan seterusnyaaa... kakakakak

      Delete
  3. Bennnn~ Diabetes la aku macam neihhh. Baca komik ko wat aku rse terapung2. Agagaga.

    ReplyDelete
  4. Disregarding the potential diabetic problem you cause me.

    Gambar ke 10,muka beliau nampak off dari posisi badan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu panel last aku lukis, dah malas dah masa tu. Lol

      Delete
  5. This give me cavitiessss.... hahahahaha

    ReplyDelete
  6. Lama2 rongak la kau ojinz kalau asyik buka blog aku :p

    ReplyDelete
  7. Semut, kerengga, anai2 semua merataaaa xDD
    Ngeh. Takpe memang sesuai ben buat siri maskeret cinta nih = w =

    ReplyDelete
  8. Kroh2. Teringat lukisan kaoru.
    Mmg sesuai buat maskeret cinta stroke ben ni. Hehehe. Kroh2 sambung tido.. zzzzz

    ReplyDelete
  9. Ini.....ini...ini...INI SATU KEKEJAMAN!

    Walaupun hati bujang aku sedang membuak-buak menyumpah nasib diri, tapi ini macam dadah. I vant moarr!! MOOAAARRR!!!

    ReplyDelete
  10. Came here from Abam Apam's post and AUGH SUMPAH SWEET NAK MATI KOMIK NIIIII *GIGIT SAPU TANGAN* I think I've completely fallen head over heels for your art. Keep up the awesome work, please! :)

    ReplyDelete
  11. toooooooooo much sweetness \(>v<)/

    ReplyDelete
  12. Make moar~!!!I love it!(´ヮ`)

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. U dh kawen ke? Tahniah... hehehe

    ReplyDelete
  15. owh.. tengah best layan bab nak peluk tu tetiba adegan seterusnya eemm.. spoil rasanya.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  16. fuh maskarat gila edisi kartun ni..

    ReplyDelete
  17. sejak bila ben jadi jiwang ni?

    ReplyDelete
  18. Hahahahahahah, maifood. Tak pernah Comment. Silent reader je tapi baca komik ni terus geli geliman. Hahahaah

    ReplyDelete