TPKian

Wednesday, 3 February 2016

.


Period,







Stahp.

Rumitnya emosi perempuan aku yang perempuan pun tak faham.


17 comments:

  1. Hahahahahahahahahahaha.. Bergegar ovari aku baca komik ko ni lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah tak boleh bayang aku ovari bergegar, lagi berkecamuk berbuai-buai la emosi

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Hahahahaha.. kalau korang pun tak faham, lelaki lagi laaa x faham.. kakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaum lelaki diminta bawa bersabar, tingkatkan keteguhan hati ya dlm melayan kami para perempuan. Jajaja

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Ko dgn Day share ovari yg sama ke cemanani? Hahahah aku suruh tabur gula ko pegi tabur darah plk :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun terkejut.. Dah synchronize ke apa? Aku ingat duk serumah je ada kesan synchronization ni. Wakakak.

      Delete
    2. Hahahahahaha aku tak sangka day pun nak tabur darah sekarang zyra. Tapi taburan darah dia mestilah lagi gempak :D

      Delete
    3. ahahahahaha.. korang ni~~~ citer kat blog. saya pulak yang malu~~~

      Delete
  6. Sebagai pelajar biologi, I approve this post!
    Hahahahahahahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau buat la kajian macam mana nak atasi cero. Puhlis.

      Delete