TPKian

Thursday, 21 January 2016

Selfie Neraka







17 comments:

  1. HAHAHAHAHAHAHA Ben!!! You precious little pokemon.. Bak sinilah phone tu aku ajar pakai camera 360.. adoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Camera 360 pun dah tak boleh selamatkan aku dah Day. Huhuhu

      Delete
  2. Hahahaah!! Faham sangat situasi macam ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aman selalu selfieee :p
      Semua menjadi pulak tu

      Delete
  3. Ngahaha. Lel. Feel you damn mucho. Beza dia aku baling dalam lava gunung berapi. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kecewa kau lagi teruk dari aku ni XD

      Delete
  4. kita semua tahu... cermin itu menipuuu.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku sedapkan hati je tengok cermin ckap diri sendiri lawa ojinz TT

      Delete
  5. Smartphone lu kena rasuk tu... kot ;3

    ReplyDelete
  6. I feel you Ben. I feel you.
    Sebab tu aku langsung tak suka selfie. Reality hurts. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebenaran sentiasa menyakitkan. Huhuhuk

      Delete
  7. Hahaha MD letak muka panda atas selfie untuk cover ke-ugly-an.. Adeh sadisss.. First time singgah sini.. Salam kenal =)

    ReplyDelete
  8. same thing here. rasa nak sembunyi dalam gua je bila tengok hasil tangkapan gambar tersebut. hoho..

    ReplyDelete
  9. hahahaha.. ya, kamera yg salah. bakar dia~~~

    ReplyDelete