TPKian

Friday, 22 January 2016

Selfie Neraka 2







*baring tengah highway*

10 comments:

  1. Ahahahaha. Weh. LOL. Selalul kena gak yg cm nie. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha rasa nak deactivate je fb bila kena macam ni wey

      Delete
  2. LOL Ben!!!!! Apsal ko cute sangat dowh!
    Tahap kegembiraan aku proportionate to frequency Benny BenBen update blog.. Hnsst... I loike

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa terharu kita. Aku akan making rajin update blog untuk kau Day!!!

      Delete
  3. Adoi! Sakit perut aku tahan ketawa sbb baca post ni dlm meeting.
    Aku selalu jadi camtu. Tak, bukan yg crush tu tapi yang kena tag gambar serupa kain lap tingkap. Nak untag takut pemilik dia butthurt. So redha je laa sambil berenang dalam airmata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha lepas berenang dalam air mata mampus la si tukang tag kena bantai tengah belakang dengan aku

      Delete
  4. Hahahaha.. sebab tu aku jarang bergambar dengan memember... rasa nak baling diri sendiri ke dinding.. kakakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ya, tolong update kerap sikit... kami perlukan hiburannnnn... wkwkwkw

      Delete
  5. ok entri ni mmg kelakar..

    nak tanya ko lukis guna tablet/pad ke manual?
    nampak smart..

    ReplyDelete