TPKian

Monday, 11 January 2016

Mood


My four moods:



Yang keempat tu paling selalu pakai. Tapi mak aku tak suka tengok anak keluar jalan pakai selipar, asyik kena ugut dia nak potong selipar aku je -___-

13 comments:

  1. 2 dan 3. no. 1 tu kawen nnt. kot. bwahahahah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku doakan tak terpele'ot di pelamin zyra. Haha

      Delete
  2. No.4 to dah surgically attached to my feet. LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dengan tshirt & tudung bawal. Perfect.

      Delete
  3. Kalau aku buat entri camni, sure ada dua je panel: selipar dan kasut kanvas lusuh. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha aku baruuu je nak buat part yang lelaki kau dah mention, 2 panel, selipar & sneakers.

      Delete
    2. Oklah, aku lebih sikit... wkwkwkw

      Delete
    3. aujinz tambah lagi 1 column : terompah :D

      Delete
  4. Uish.. sama. Saya pun antara 4 ni je. Bergantung pada lokasi tempat yg dituju. (kebiasaannya no3)

    ReplyDelete
  5. Nice. Gua apply no.2 kalau kena travel jauh sikit, no.4 tu selalu sangat, no.1 tu pulak kalau kena pergi mana2 yg memerlukan gua pakai baju kurung atau kebaya. Paling feveret sudah semestinya no.4 ;3

    ReplyDelete
  6. Klo i punya, kasut kanvas tu tukar ngan crocs. Masuk air pon steady jer

    ReplyDelete
  7. Klo i punya, kasut kanvas tu tukar ngan crocs. Masuk air pon steady jer

    ReplyDelete