TPKian

Friday, 29 January 2016

404 Brain Not Found


Kejadian paling bodoh yang terjadi (tanpa rela) pada aku minggu ini jatuh kepadaa  *badum badum badum tssskkk*








 Itu apa tidur yang tidak mencukupi boleh buat pada otak kau, dia taknak bagi kerjasama dengan anggota badan yang lain.

Why brain, why??


34 comments:

  1. Hahaha! Pernah jadi macam ini dulu, tapi lebih tragis. Masa tu sebelah pegang aiskrim, sebelah lagi pegang air tin. Masa nak buang plastik ais krim, terbuang sekali tin. Geledah ambil balik air tin sebab tak buka lagi, dah dapat air tin, tangan lagi satu automatik pergi buang pulak ais krim. Padahal baru gigit sekali.

    TT____TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perghhh.. Aman Wan! Kyaaaaaaa... XD

      Delete
    2. Perghhh.. Aman Wan! Kyaaaaaaa... XD

      Delete
    3. Noooo sayangnya aiskrimmm TT
      Otak aman lagi kuat troll ni kekekeke

      Delete
  2. Hahahaha... aku pun pernah ok. Sebelah tangan pegang plastik sampah ringan. Sebelah lagi pegang plastik ikan ngan ayam aku baru beli kat paso malam. Ringan.

    Sampai kat tong sampah beso, otak bijak aku bagi isyarat supaya kurangkan beban kepada tangan, kurangkan berat pada tangan.

    So, cuba teka plastik mana yg terbang ke dalam tong sampah?

    Kakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. 404: plastik ikan ngan ayam berat. Ciss!

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Kahkah ojinz aku heran macam mana laju je tangan nak lempar yang berat. Cuba kau buat kajian saintifik sikit

      Delete
    4. Hahaha.. well, mungkin aku dah terbiasa kot. Sampah kat rumah, aku suka kumpul bebanya. So, bila dekat dgn tong sampah, otomatik otak akan suruh baling plastik paling berat. Wkwkwkw

      Delete
    5. hahahaah 404... okeh cara type "typo" yang baru, naise...

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Lucunyaa, pernah jugak terjadi macam ni. Mujur loading cepat sikit, tak terbuang lagi. herher.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pheww..bukan saya seorang rupanya jadi macam ni, beza lambat dgn cepat loading je :p

      Delete
  5. NGahahaha.. Ralit sangat ko ni Ben. Selalu jadi kat aku time masak. Potong bawang, campak kulit dalam kuali, bawangnya masuk tong sampah. Bijaksana sangat. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi day, rajin masak memasak. Aku nak masuk meminang lah

      Delete
    2. masuk la minang... nanti aku masakkan kulit bawang masak lemak untuk ko. hahahah

      Delete
  6. AHAHAHA.. kau wat aku teringat masa silam. Aku selalu terbuang sudu dan garphu. Mak aku cepuk dan ckp kamu ingat ini murah budak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha mak kau kena beli sudu garfu plastik kasi kau

      Delete
  7. Replies
    1. Sob. Kalau air secawan plastik tu rm1 tak apa la juga..ini boleh dapat nasi berlauk buat makan sehari -__-

      Delete
  8. Aku tak pernah lagi. Alhamdulillah sel sel otak masih berhubung. Cuma sekali lah dulu. Pegi permanently delete final file instead of draft file :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay, ni lebih sadis dari terbuang green tea yang baru dibeli... huhuh

      Delete
    2. Hahahaha. Pun ppernah. Sila rujuk entry 404 Brain Not Found 1, yang buat aku nak lempar laptop keluar tingkap tu.

      Delete
  9. Aku tak pernah lagi. Alhamdulillah sel sel otak masih berhubung. Cuma sekali lah dulu. Pegi permanently delete final file instead of draft file :3

    ReplyDelete
  10. Aku pernah jugak camni tapi versi lain sikit.
    Aku main game apps dlm phone, Subway Surfers tangan kiri, tangan kanan pulak ada pen sambil menulis nota.
    Sebab main game tu kena swipe kiri kanan atas bawah, so aku pun swipe laa kiri kanan atas bawah.
    Rupanya tangan yang swipe ialah tangan kanan.
    So game di tangan kiri habis game over, nota di tangan kanan penuh garisan swipe.

    *Genius*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waw! Apa ke hebat sangat kau ni cero boleh main subway surfers sambil tulis nota. Kalau aku, sekali badan2 tergerak. Hahaha

      Pernah jugak jadi macam kau ni. Aku makan sambil melukis, lepas tu pen celup dalam mangkuk bubur, sudu tekan atas kertas -__-

      Delete
  11. kahkah..
    connection lost tu..kena log out lepas tu log in balik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ni tahap kena turn off turn on ni dia punya loqlaq

      Delete
  12. Oh my poor green tea... poor tong sampah juga huhuhu ( "^__^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya memang boleh kata hari-hari minum green tea, bukan rezeki lah hari tu. Huhu.

      Delete
  13. lebih kurg kes saya...saya terbuang COOL BLOG...RIP cool blog...
    :(

    ReplyDelete
  14. Lawak la komen2 kt sni... Pagi2 da gelak sorg2.. Hahah

    ReplyDelete
  15. kejadian yg sama harini.sekolah ada sukan so nak bawa cap.masa yg sama pegang seplastik sate lebihan malam td nak simpan dalam fridge.gi simpan cap,bawak sate. T_T

    ReplyDelete
  16. kahkah

    tragis lagi memayat hati cita ni..

    ReplyDelete