TPKian

Saturday, 12 December 2015

Parodi Abam Apam










Yang masih belum follow Abam Apam dekat facebook/twitter tu pergi follow sekarang because this guy is awesome! Boleh tengok komik asal dekat sana.

p/s: Jangan harap la nak dua ekor dekat atas ni nak bermesra romantik dekat blog ni. Jangan.

6 comments:

  1. Hahaha i love his punny side more thn his romantic side :D

    Bcoz i dont hv anybody to be romantic with *muka marah ganas hidung berasap*

    ReplyDelete
  2. I feel you. Meh la beromantik dengan i zyra :*

    ReplyDelete
  3. Alaaaaa.......
    Kenapa tak ada plak romantik dekat blog ni???
    Mana aku nak cekau bekalan romantik yang semakin ketandusan ni...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tunggu la Sambungan cerita Stitches tuuu. Kau pergi beromantik dengan zyra dulu :p

      Delete
  4. Abam Apam The One Pun Man... hahahaha... aku lagi suka yang ini.. wkwkwkw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marah abam. Dah la cedok komik dia XD

      Delete