TPKian

Friday, 25 December 2015

JimmyxMeghan : Movie Night












***

Cis. Cis. Ciss. Ingat taknak bagi can dua ekor ni beromantik, taknak bekalkan dos romantik dekat blog ni. Tak menjadi. Aku ketandusan idea nak update blog, tak ada benda menarik lansung jadi dekat aku kebelakangan ni. Haa



9 comments:

  1. Kyaaaaaa~~!!

    Aku pulak rasa nak menjerit keterujaan.
    Nak lagi nak lagi!!
    Kasi romantik sekali sekala apa salahnya :)

    ReplyDelete
  2. Kahkah. Nanti korang cakap aku gatalllll

    ReplyDelete
  3. Perghhhh.. bersemut aku baca entri ni. Kah kahkah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sambung la origami biru cepat. Buat sweet2 sikit. Bagi aku pulak bersemut :p

      Delete
    2. Hahahaha... on the way... koh koh koh

      Delete
  4. hnggghhh.. ini bikin aku sikit emo.. im so lonely..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang lonely je buat kerja macam ni. Hukk
      Jom collab jimmy meg day kei marcus kay.

      Delete
  5. woih apa ni?? booo *baling popcorn*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkahkah relax zyra. Bawa mengucap

      Delete