TPKian

Monday, 8 June 2015

404 Brain Not Found


Tiga pagi: Berjaya siapkan assignment.















***

Hari paling bebal aku pernah rasa. 

15 comments:

  1. baru perasan... link blog tangan punya kerja da lain. patutla tak naik kat newsfeed saya.. huhu..

    ReplyDelete
  2. Huhuhuhu.. aku pernah rasa. Boss nak report cepat, punyalah gigih aku taip last last bila close tertekan don't save.

    Nasib baik tak terpelanting pc aku terajang.
    Wkwkwkwkw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Selepas kejadian ini aku tekan button save tiap 10 perkataan aku taip

      Delete
  3. HAHAHAHAHA!! Benben.. Kesiannya ko. Sabarlah.. Aku pernah tak save satu page komik. Punya la aku hangin time tu, terus aku tutup PC seminggu taknak tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi tension kes kau deaday. Aku pun pernah. Tambah2 yang dah warnakan (T^T)

      Delete
  4. gua punya kes agak berbeza. tp rasanya lebih kurang sama. Dah selamat save kerja yang ambik masa seminggu nak siapkan. Lepastu nak delete satu file tu yang dah tak berguna. pergi alt + delete FILE KERJA!

    Alt + Delete............................ makanya jgn harap nk jumpa dalam recycle bin.

    Kendian gigih pulak google cemana nk retrieve balik, tp tak boleh..

    Sekian kisah hidup saya yg scumbag.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alt jadahnya Shft + Delete lah. Shftttttt shit TT_TT

      Delete
    2. 404 - Brain Not Found


      wkwkwkwkwwkwkw

      Delete
    3. Your struggle amuses me, hooman..

      Delete
    4. Kipidap Zyra, kipidap!
      Don gibab!

      Delete
  5. Aku pun pernah jadi!
    Masa dah habis semalaman tak tido sbb tulis thesis, then tertekan 'don't save'.
    Nasib baik masa tu aku ada save sebelumnya, tapi hilang jugak laa dekat 15 muka surat...

    Sebab tension, maka aku tidur sehariannya.

    ReplyDelete
  6. Perghh pernah jadi sekali dua kali cenggini. Stress dia hanya Tuhan yang tahu.
    Di hati ini hanya Tuhan yang tahu, di hati ini..~
    eh?

    ReplyDelete
  7. AHAHAHA.. aku ingt aku je yg penah kena troll dgn brain sendiri. XD

    ReplyDelete
  8. hahaha...memang tension la dah buat penat2 tertekan 'dont save' pulak. Dah penat sgt campur dgn excited kerja siap lagi pulak tu......memang x ingat la tertekan apa pun. Sebab takut jadi camni aku selalu save setiap 5 minit kerja aku. kalau lupa save pun x la byk sgt hilangnya.

    ReplyDelete