TPKian

Tuesday, 14 April 2015

Mengapa & Bagaimana












*****

Hilang selera makan hari ni. Terjah-terjah tandas ada seketul dekat lantai, yang cair bersepah tersembur. Cannot brain dia punya tak tahan sampai macam tu sekali kesan bencana dia tinggalkan. Haha. Mungkin kucing punya. Positif, positif. 



11 comments:

  1. Hahahahaha... dah laa bersepah... lepas tu tak malu pakai tinggal jer bukan nak bersihkan.. dasar mangkuk tandas punya manusia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa dia pun tak sanggup nak tengok

      Delete
  2. Hahahahaha.. Siot tersembur roti lam mulut.. Dahsyat betul penangan komik ko kali ni. Berpinar jap. Aku rasa dia sakit perut kot makan jamu kurus banyak sangat. Pergh julap nak kurus tu aku cakap ko.. Memang berdesup la keluar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau pernah makan ke deaday?? Haha

      Delete
    2. Sebab pernah makan la aku tahu hebat tak hebat. Hahaha. Nasib baik sphincter aku kuat (betol ke nama dia sphincter? hahah). Tapi tobat taknak dah,,

      Delete
  3. WOOOOIII!!!
    VISUALNYA LUKISAN KAU!!
    Tersembur aku punya makanan nampak ketul emas di lantai tu...hahahahah

    Maybe si pelaku tu dah emergency sgt dah tak tahan tak sempat nak aim ke sasaran...hahaha

    ReplyDelete
  4. hahahahaha... what????? menyesal baca. td tngh minum air sambil baca.

    ReplyDelete
  5. Okay. Baru bkk entry nie. Arghhhh... even visualnya tu just something yg color coklat tpi aku dlm kepala terbayang lebih dri yg patut. Lemme join u loya. Agagaga..

    ReplyDelete
  6. Kalau toilet laki-laki gua rasa boleh terima, tapiiiii ini sah sah toilet perempuan, homaiii i hope she is still alive =_=

    ReplyDelete
    Replies
    1. "i hope she is still alive." Aku tergelak besar baca part ni. Takde butang like ke nak like banyak2.

      Delete
  7. Okehh pernah berdepan dengan situasi cenggini gak. Tapi tak lah seteruk ni. Setakat bersepah dalam mangkuk tu pernah la berhadapan. Tapi tahap bertaburan sampai luar mangkuk sumpah tak penahh. Mahu hilang selera satu hari. Erghhhh

    ReplyDelete